Provocari

Inovare sociala Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud 21-03-2019

Participă și tu la construirea viitorului Europei! Alătură-te echipei noastre de voluntari!

Proiect: Centrul de informare Europe Direct Bistrița
Perioada implementare: 04/10/2023 - 04/10/2023
Domeniu: Inovare sociala
Tip: Voluntariat

Centrul Europe Direct Bistrița, proiect al Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, implementant în parteneriat cu Primăria municipiului Bistrița și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, pregătește în această primăvara numeroase acțiuni destinate conștinetizării populației cu privire la importanța participării la votul pentru Parlamentul European din 26 mai 2019.

Și tu poți contribui alăturându-te echipei noastre de voluntari!

Împreună ne vom folosi creativitatea și iscusința în comunicare pentru a identifica cele mai bune metode prin care cei mai puțin informați din județul nostru vor putea afla mai multe despre Europa, despre Alegerile pentru Parlamentul European și care îi vor încuraja să participe la viața democratică comunității și a întregii Europe.  

Pentru a afla mai multe despre activitățile noastre, conteactează-ne la adresa de e-mail: europedirect@cciabn.ro  sau pe facebook https://www.facebook.com/EuropeDirectBistrita/ 

Te așteptăm!


Centrul de informare Europe Direct Bistrița

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud (Detalii)

04/10/2023 - 04/10/2023

Centrul de informare Europe Direct Bistrița (ED Bistrița) este un proiect al Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, finanțat de Comisia Europeană prin Reprezentanța Comisiei Europene în România. Acesta se desfășoară cu sprijinul partenerilor cofinanțatori Primăria muncipiului Bistrița și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. 

Misiunea ED Bistrița este de a contribui la sporirea capacității de comunicare a Comisiei Europene privind politicile și inițiativele Uniunii Europene de interes direct pentru cetățeni, în special pentru cei cu nevoi generale de informare, în scopul implicării cetățenilor la nivel local și regional, prin sinergii și coordonare sporite cu celelalte rețele de informare și asistență ale Comisiei care acoperă domenii politice specifice concentrate asupra agendei pozitive a Comisiei Europene.

Scopul Centrului de Informare Europeană Europe Direct Bistrița este de a asigura cetățenilor din județul Bistrița-Năsăud, atât un acces facil la informații cu privire la proiectul European, politici și inițiative cu impact asupra vieții lor de zi cu zi, cât și o comunicare consistentă, pentru a-i angaja, într-un dialog interactiv și proactiv localizat într-un mediu constant de comunicare. În acest fel ED Bistrița completează și sprijină activitatea Reprezentanței Comisiei Europene în Romania și a Biroului de Informare al Parlamentului European (EPIO) în România precum și a altor instituții și organisme ale Uniunii Europene la nivel local și regional.

Contact Centrul de informare Europe Direct Bistrița:

Str. Petre Ispirescu nr. 15A 

Localitate: Bistrita 

Cod Postal: 420081 

Telefon centrala: 0263-23.06.40, 23.04.00, 21.00.49, 21.00.38, 23.06.40

Fax: 0263-21.00.39 

email: europedirect@cciabn.ro
Trebuie sa fiti autentificat pentru a putea adauga propuneri/solutii la aceasta provocare. Deasenea, doar utilizatorii autentificati au posibilitatea de a vota propunerile.